De fijnste mama(baby)retreats van 2021

Mama(baby)retreats

Na je bevalling is het goed om af en toe tijd voor jezelf te nemen, om lekker even te ontspannen en bewust te genieten van deze bijzondere tijd in je leven. Een mama(baby)retreat biedt daartoe de uitgelezen mogelijkheid. Samen met andere mama’s, je baby en een yogadocent trek je je even terug uit het dagelijks leven. Moederschapsyoga.nl heeft de leukste mama(baby)retreats van 2021 voor je op een rijtje gezet.

Wat is een mama(baby)retreat?

Tijdens een mamatreat kun je meedoen aan postnatale yogalessen. Hierdoor blijf je lekker in beweging en kun je even ontspannen. Bij sommige mamaretreats kun je je baby meenemen. Dit worden mamababyretreats genoemd. Je kunt er even tussenuit tijdens een mama(baby)retreat van een dag, of overnachten tijdens een meerdaags mama(baby)retreat. Alles draait er om dat je even lekker in de watten wordt gelegd. Heerlijk toch? Vind jouw mama(baby)retreat hieronder op moederschapsyoga.nl.

september 2021
oktober 2021
Geen evenementen gevonden!

Wat is een zwangerschapsyogaretreat?

Tijdens een zwangerschapsyogaretreat kun je meedoen aan zwangerschapsyoga lessen. Hierdoor blijf je lekker in beweging en kun je even ontspannen. Ook word je tijdens een zwangerschapsretreat voorbereid op je bevalling. Sommige zwangerschapsretreats bieden een gehele zwangerschaps(yoga)cursus aan tijdens de retreat. Je kunt er even tussenuit tijdens een zwangerschapsretreat van een dag, of overnachten tijdens een meerdaags zwangerschapsretreat. Alles draait er om dat je even lekker in de watten wordt gelegd. Heerlijk toch? Vind jouw zwangerschapsretreat hieronder op moederschapsyoga.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *