Stressvermindering en fysieke fitheid. 5 weken, 5 lessen.

Challenge jij jezelf?

Ben je zwanger en wil je meer energie? Doe mee met de Zwanger Yoga Challenge, iedere dinsdagavond live online. Geschikt voor het 2e en 3e trimester.

Zwanger Yoga Challenge

Stressvermindering en fysieke fitheid. Vijf weken, vijf lessen. Challenge jij jezelf?

Ben je zwanger en wil je meer energie? Doe mee met de Zwanger Yoga Challenge, iedere dinsdagavond live online. Geschikt voor het 2e en 3e trimester.

De Zwanger Yoga Challenge

De Zwanger Yoga Challenge

Geen yoga ervaring nodig

De Zwanger Yoga Challenge is laagdrempelige zwangerschapsyoga voor als je zwanger bent en meer energie wilt. We oefenen met ademhalingsoefeningen voor tijdens je zwangerschap en bevalling. Elke les bevat ook een zwangerschapsmeditatie, die je misschien nog wel meer in verbinding brengt met je baby’tje.

Voordelig. Fijn, want alles rondom zwangerschap is duur..

€29

De cursus wordt deels of volledig vergoed door de meeste verzekeraars.

Krijg 10% korting op je eerste aankoop

Ontvang je kortingscode en pas direct toe bij de checkout

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Je ontvangt de kortingscode en af en toe een mail die fijn én nuttig is voor tijdens je zwangerschap, bevalling en daarna. Geen spam.
Yoga Alliance RYT500
Vereniging Yogadocenten Nederland 500
HypnoBirthing Mongan Method
HypnoBirthing Vereniging Nederland België
SterkHer pre en postnataal fitness

Les van een gecertificeerde en ervaren docent

Tijdens je zwangerschap is het essentieel dat de yogalessen die je volgt, rekening houden met je veranderende lichaam. Denk bijvoorbeeld aan je core en bekken(bodem).

Deze Zwanger Yoga Challenge is specifiek ontworpen voor jou, als zwangere vrouw. Met specifieke aandacht uit zwangerschapsyoga, prenatale fitness en HypnoBirthing® voor:

> Start dinsdag 16 juli

Stressvermindering

Kalmerende oefeningen bevorderen ontspanning en verminderen stress

Fysiek comfort

Zachte stretches en eenvoudige krachtoefeningen verlichten rug- en bekkenpijn

Verbeterde slaap

Diepe ontspanningstechnieken bevorderen de nodige rustgevende slaap

Lekker in je vel, rust in je hoofd

Zwangerschapsyoga in je vertrouwde omgeving

Wil je lekker bewegen, maar raast het leven ook maar door? Deze Zwanger Yoga Challenge kun je in je vertrouwde omgeving doen. Je hebt geen reistijd en niet je hele avond is weg. Het helpt je ontspannen en energiek te voelen. In beweging blijven helpt je om lekker in je vel te zitten en is goed voor je baby en jou.

Tijdelijk slechts € 49

> Start dinsdag 16 juli

Yoga

Zwangerschapsyoga voor het 2e en 3e trimester

Meditatie

Ontspanning in verbinding met je baby'tje

Visualisatie

Gerichte meditatie met positieve impact

> Start dinsdag 16 juli

Bonus: geboortevoorbereiding

Als bonus vind je in elke module lessen die je helpen met het voorbereiden op de geboorte van je baby, gebaseerd op zwangerschapsyoga en HypnoBirthing®.

Moederschapsyoga zwangerschapsyoga postnatale yoga

Honderden vrouwen ging je voor

bij mijn zwangerschapsyoga- en postnatale yoga cursussen
Moederschapsyoga Online Zwangerschapsyoga Cursus

“… De bevalling is super goed gegaan. Rond vier uur ’s middags begonnen de weeën en rond half zes s ochtends is ze thuis in bad geboren. De ademhaling en bevalhoudingen kwamen super van pas en inderdaad veel ontspannen..”

Moederschapsyoga Online Zwangerschapsyoga Cursus

“…zwangerschaps yoga cursus. Het was super fijn om met een aantal dames de cursus bij Linda te volgen, ook de partnerdag was top – heel fijn dat ik en mijn partner werden meegenomen in de verschillende fases van een bevalling + vooral hoe mijn partner me kan ondersteunen in de bevalling. Het geeft een gerust gevoel om handvaten te krijgen voor iets waarvan ik niet wist hoe ik me kon voorbereiden”

Moederschapsyoga Online Zwangerschapsyoga Cursus

“Fijne cursus! Een goede voorbereiding op de bevalling en tegelijkertijd een moment van ontspanning. Met oefeningen voor ademtechnieken bij verschillende soorten weeën, veel informatie en tips. Ik heb hier tijdens de bevalling heel veel aan gehad!”

Moederschapsyoga Online Zwangerschapsyoga Cursus

“…Wat me heel fijn erdoor geholpen heeft, is die ademhaling en affirmaties! Gewoon lekker door de ween heen ademen en elke wee helpt je een stukje verder op weg. En elke wee gaat voorbij 🙂 …”

Veelgestelde vragen

Nee, je hebt geen yoga of zwangerschapsyoga ervaring nodig. De Zwanger Yoga Challenge is laagdrempelig en gericht op het zwangere lichaam. De zwangerschapsyogalessen bestaan uit toegankelijke stretches en we werken aan het versterken van spieren die een belangrijke rol spelen tijdens je zwangerschap en bevalling. Zwangerschapsyoga is een milde vorm van yoga.

Deze Zwanger Yoga Challenge is gericht op het zwangere lichaam en houdt rekening met de veranderingen in het lichaam naarmate de zwangerschap vordert. Als je specifieke (zwangerschaps)klachten of blessures hebt, is het belangrijk dat je navraag doet bij je zorgverlener, voordat je aan deze Zwanger Yoga Challenge start. Neem daarbij altijd het zekere voor het onzekere en volg de adviezen van je zorgverlener.

De Zwanger Yoga Challenge bevat zwangerschapsyogalessen voor het 2e en 3e trimester, en zijn dus niet geschikt voor het 1e trimester. De zwangerschapsyoga is ook niet geschikt in de volgende gevallen:

 • Vroegtijdig gebroken vliezen/mogelijke vroeggeboorte
 • Persisterende bloedingen in het tweede of derde trimester
 • Placenta praevia na 26 weken zwangerschap
 • Pre-eclampsie of zwangerschapsgeïnduceerde hypertensie
 • Cervixinsufficiëntie met en zonder cerclage
 • Meerlingzwangerschap
 • Andere ernstige cardiovasculaire of respiratoire aandoening of systeemaandoening
 • Ernstige anemie (bloedarmoede)

Overleg bij twijfel altijd met je zorgverlener.

De Zwanger Yoga Challenge is puur gericht op yoga. Het is aan te raden om je ook voor te bereiden op de geboorte. Dat is in de Zwanger Yoga Challenge niet inbegrepen. Hiervoor kun je het beste mijn Online Cursus Zwangerschapsyoga volgen.

De Zwanger Yoga Challenge is in vergelijking met andere zwangerschapsyoga cursussen:

 • Beter haalbaar: je hebt geen reistijd en niet je hele avond is weg. Erg fijn, aangezien veel vrouwen toch soms wat minder energie hebben 🙂
 • Voordeliger: een volledige zwangerschapscursus kan behoorlijk duur zijn.
 • Laagdempeliger: je kunt dit vanuit jouw vertrouwde omgeving doen. Je voelt je niet bekeken.

Het beste moment om te starten is nu. Of je nu net in je 2e trimester bent, of als je 39 weken zwanger bent. De zwangerschapsyoga cursus bevat oefeningen die gericht zijn op zwangerschap en bevalling, en dragen bij aan een voorspoedig herstel na je bevalling. Het helpt je ontspannen, en dit is een belangrijk ingrediënt voor een gezonde hormoonhuishouding in elk van die fasen. Dit alles in verbinding met je baby. Aarzel dus niet en schrijf je meteen in voor de Zwanger Yoga Challenge.

Zwangerschapsyoga Postnatale Yoga Hypnobirthing
Jouw laagdrempelige kans om je in 5 weken ontspannen en fit te voelen

> Start dinsdag 16 juli

Jouw laagdrempelige kans om je in 5 weken ontspannen en fit te voelen

> Start dinsdag 16 juli